Stichting Massaschade & Consument

Inhoud

Servicekostenterug.nl sluit zich aan bij de Stichting Massaschade & Consument

Stichting Massaschade & Consument logo

Servicekostenterug.nl sluit zich aan bij de Stichting Massaschade & Consument. De Stichting Massaschade & Consument is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die op professionele wijze opkomt voor de rechten van consumenten bij massaschade en heeft meerdere initiatieven gebundeld, die zich bezighouden met de claim tegen Airbnb. 

Na belangrijke stappen te hebben gezet in het terugvorderingsproces van de Airbnb servicekosten, sluit Servicekostenterug.nl zich aan bij het initiatief van de Stichting Massaschade & Consument. Deze nieuwe fase is in gang gezet met als doel het traject sneller en effectiever te laten verlopen.

Door het bundelen van krachten creëert de Stichting als vertegenwoordiger van meer dan 50.000 consumenten een sterkere stimulans voor Airbnb om met een oplossing te komen.

Mocht dat niet gebeuren, dan is de Stichting van plan door middel van een zogenaamde ‘collectieve actie’ in de vorm van een WAMCA-procedure (Wet Afhandeling Massaschade in Collectieve Actie) Airbnb aan te sporen tot het terugbetalen van de onterecht berekende servicekosten.

Voor meer informatie over de Stichting, haar aanpak en de voordelen zie www.massaschadeconsument.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Vul het formulier hieronder in en neem gemakkelijk contact met ons op.