Over ons

Logo servicekostenterug.nl

Servicekostenterug.nl is een initiatief dat opgezet is door een jong innovatief team. Door middel van innovatie en automatisering kunnen relatief kleine bedragen toch worden teruggevorderd via het Nederlandse rechtssysteem.

Wij zien dat veel mensen moeilijk terecht kunnen met hun juridische geschillen. Vaak zijn de kosten te hoog en is het proces ingewikkeld. De kosten van een procedure vallen vaak hoger uit dan de baten. Hierdoor is er een grote groep in Nederland die geen gebruik kan maken van de reguliere juridische dienstverlening.

Het team van Servicekostenterug.nl heeft veel ervaring opgedaan in de onterecht betaalde bemiddelingskosten bij de huur van een woning. Door middel van slimme systemen kunnen benadeelde consumenten toch terecht bij de Nederlandse rechtbank. Het team van Servicekostenterug.nl streeft er dan ook naar om het recht toegankelijk te maken voor iedereen.

Servicekostenterug.nl heeft zich aangesloten bij Stichting Massaschade & Consument. Stichting Massaschade & Consument maakt namens consumenten gebruik van de juridische mogelijkheid om zogenaamde ‘collectieve acties’ te voeren wanneer het voor individuele consumenten moeilijk is hun recht te halen. Stichting Massaschade & Consument zal onder meer Servicekostenterug.nl vertegenwoordigen in een collectieve juridische procedure. In dit traject zal de Stichting zich inzetten om alle kosten te verhalen op Airbnb. Als dit lukt, dan zijn de gedupeerden geen kostenbijdrage verschuldigd. Door het bundelen van krachten creëert de Stichting als vertegenwoordiger van meer dan 50.000 consumenten een sterkere stimulans voor Airbnb om met een oplossing te komen.

Voor meer informatie over de Stichting, haar aanpak en de voordelen zie www.massaschadeconsument.nl

De adviseur van Servicekostenterug.nl: Mr. Adriaan de Gier

In de Airbnb zaak heeft Servicekostenterug.nl zich laten adviseren door Mr. Adriaan de Gier. Hij is een van de meest ervaren advocaten op het gebied van financiële massaclaims. Door zijn internationale ervaring komt zijn kennis goed van pas in de Airbnb zaak.

Adriaan is onder andere bekend van zaken zoals Argeas inzake Fortis (met een schikkingsbedrag van 1,3 mrd. Euro), Nationale Nederlanden inzake beleggingsverzekeringen (Met een belang van 3,6 mrd. Euro) en ASR Verzekeringen (Met een belang van 5,5 mrd. Euro).

Mr. Adriaan de Gier staat aan het hoofd van een team van meerdere advocaten die zich specialiseren op het gebied van massaclaims. Door dit team heeft Servicekostenterug.nl al veel kunnen bereiken voor haar klanten.

Onze voordelen

Meeste ervaring

Servicekostenterug.nl is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in het terugvorderen van dubbele bemiddelingskosten met betrekking tot de verhuur van woningen. Na honderden zaken te hebben behandeld zijn wij met nagenoeg elk scenario bekend. In samenwerking met JBM Legal en mr. Adriaan de Gier heeft ons team alle benodigde expertise om tot het beste resultaat te komen.

Direct verwerkt

Uw zaak wordt door ons direct verwerkt. Doordat wij een groot deel van onze handelingen hebben geautomatiseerd, werkt Servicekostenterug.nl efficiënt maar zonder uw persoonlijke situatie uit het oog te verliezen. We kijken voor u welke boekingen we kunnen terugvorderen en zijn altijd beschikbaar voor uw vragen. Onze service is gericht op een effectief resultaat.

Geen resultaat? Geen kosten

U kunt uw zaak kosteloos aanmelden bij Servicekostenterug.nl. Wij vinden namelijk dat iedere Nederlandse huurder een zaak moet kunnen starten zodat de onterecht gerekende kosten kunnen worden teruggehaald. Als het Servicekostenterug.nl lukt om de kosten terug te halen betaalt u 25% van het terug gevorderde bedrag voor onze dienstverlening. Zonder resultaat worden er geen kosten in rekening gebracht.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vul het formulier hieronder in en neem gemakkelijk contact met ons op.